logo_crescendo_mid.png

Najaarsconcert

Afgelopen zaterdag 28 november vond het Najaarsconcert plaats van Harmonie Crescendo Gramsbergen.

Zoals van te voren werd aangekondigd, vonden er twee D-examens plaats. De 20-jarige Lisa Edelijn en de 15-jarige Nick Tegelaar presteerden het beide om een geweldig deel van hun D-examen te laten horen. Nick kreeg zijn diploma zaterdagavond al uitgereikt, met een dikke 8!, maar Lisa moet er nog even op wachten totdat ze alle onderdelen van het examen heeft afgelegd.

De rest van deze muzikale avond varieerde van klezmermuziek tot filmmuziek, van een polka tot een jazz stuk.

Daarnaast was er ook een première afgelopen zaterdag, namelijk van de blazersklas. Vanaf september spelen leerlingen samen in deze samenstelling, om noten te leren en om vanaf het allereerste begin te leren samenspelen. Erg leerzaam en natuurlijk erg leuk! Ook het jeugdorkest liet van zich horen met een feestelijke medley van musicalnummers.

Ook dit jaar was er de jaarlijkse verloting. Er werden vier prijzen uitgereikt en dit keer werd de hoofdprijs gewonnen door iemand uit het orkest zelf, namelijk fagottist Anja Kelder. Al met al een diverse, muzikale en gezellig avond!

De volgende keer dat u naar Harmonie Crescendo Gramsbergen kunt luisteren is op 17 januari, tijdens het nieuwjaarsconcert i.s.m. het Symfonisch Blaasorkest, in theater de Voorveghter. Tot dan!

De foto's van het Najaarsconcert kunt u hier bekijken. De foto's zijn gemaakt door Martina Kelder.

Posted on: oktober 15th, 2015

Share:

© 2020 Harmonie Crescendo Gramsbergen.