logo_crescendo_mid.png

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Vaart en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Vaart en Vechtstreek stelt € 110.000 beschikbaar! Ook Harmonie Crescendo Gramsbergen doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van 10 t/m 24 maart 2016 mogen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 110.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor Harmonie Crescendo Gramsbergen belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor:
De blazersklas is hét bestedingsdoel van Harmonie Crescendo Gramsbergen. Met de blazersklas willen wij muzikaliteit stimuleren bij de jeugd in de voormalige gemeente Gramsbergen. In samenwerking met SDG Ane zijn wij de blazersklas gestart, maar hiervoor zijn instrumenten nodig.
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Harmonie Crescendo Gramsbergen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/vvs.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van Harmonie Crescendo Gramsbergen

Posted on: februari 11th, 2016

Share:

© 2020 Harmonie Crescendo Gramsbergen.